Merhaba , CGflame'e hoşgeldiniz.
Forumumuzdan tam anlamıyla faydalanabilmeniz için üye olmanız gerekmektedir.Üyelik herkese açıktır , öncelikle CGflame Manifestosu'nu okuyunuz

Lütfen CGflame Manifestosu'nu okumak için buraya tıklayın

+ Konuyu Cevapla
Toplam 2 Sayfadan 2. Sayfa
BirinciBirinci 1 2
Toplam 19 sonuçtan 11 ile 19 arasındakiler gösteriliyor.
    Yeni Üye mkarahasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

iimiş grafik kalitesi bana hala sinema yerini tutacak gibi hissettirmesede bekleyip görücez belki ps5 alırım

Sith Lord nacho_grande - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bende PS3 var. Eğer aranızda birleşip bana oyunu alırsanız size kapsamlı bir inceleme yazısı yazarım

PS. Bu arada bu smiley ler rezaletmiş Emre, bir el at şunlara hehe.

robotkafa cemgul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı mkarahasan Nickli Üyeden Alıntı [Misafirler Kayıt Olmadan Linkleri GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
    iimiş grafik kalitesi bana hala sinema yerini tutacak gibi hissettirmesede bekleyip görücez belki ps5 alırım
    boşuna bekleme Mehmet oyunlar asla sinema grafik kalitesine ulaşmayacak. Şu anki düzeye ulaştığında bile sinema boş durmayacak, 6D megatroskopik yüztrilyon pixel ve 165 kanal audioya ulaşacağı için sen PS115 i bekliyor olcaksın grafikler hala kötü ama oyun gibi film yerine film gibi oyun daha iyi bence.

Yönetici Emre Goren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı nacho_grande Nickli Üyeden Alıntı [Misafirler Kayıt Olmadan Linkleri GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
    Bende PS3 var. Eğer aranızda birleşip bana oyunu alırsanız size kapsamlı bir inceleme yazısı yazarım

PS. Bu arada bu smiley ler rezletmiş Emre, bir el at şunlara hehe.
    PS3'ü bir-iki hafta ödünç verirsen hallederim

Yeni Üye mkarahasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

demek istediğim realite açısından yaklaşmak. şu an bir oyuncunun verdiği hisleri görsel yolla da birebir verdiğinde bilgisayar oyunları benim açımdan oynanabilir olur :P ama kukla gibi hala en iyi oyun karakterleri bile

robotkafa cemgul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bir önceki mesajda grafik kalitesi demiştin, bu söylediğin ise başka bişey ve katılıyorum

Yeni Üye didibu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hani yokmu xbox 360 takılan...mass effect olsun fallout3 olsun..:P

Moderatör gurgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fallout 3 ü her m2 sini keşfetmeye çalışarak bitirdim. Bir bölümde resmen kakasını yapan bir hatun gördüm gülmekten ss alamadım, cıkıp tekrar girdim yükledim aynı yerde bi daha goremedim kadını.

Yeni Üye didibu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

şimdi konu heavy rain konun dısına cıkmıs olucam ama bi cok kişi fallout 3 un 3d platforma tasınmasından hoslanmamıstı... Ben yadırgamadım hatta cok beyendim. Bence iyi kıvırmışlar...Birde fallout_NEW VEGAS yapıyorlardı en son cıksada oynasak...